Al een kaart gezien, iemand?

09
juni
2016

Posted by JoGo

Posted in Nee, er moet geen zand meer zijn / Vervelende Vragen

0 Comments

Vrijdag 3 juni pakte minister Schauvliege uit met haar – voorlopige – beslissing om – bijna – 12.500 hectare zonevreemd bos te beschermen. ’s Anderendaags kopte HBvL op basis van die korte persmededeling dat niet alleen de PRB-bossen uit de gevarenzone zijn, maar dat ook in de rest van Kaulille zandwinning geen optie meer is voor de minister.

2016_06_04-HBvL

We willen het graag (zéér graag, zelfs) geloven, maar tot op vandaag kan ons niemand vertellen waar die kaarten te vinden zijn, en wat ze precies zeggen over de toekomst van de zonevreemde Kauliller bossen.

Het lijkt er op dat we – opnieuw – op een openbaar onderzoek zullen moeten wachten om meer duidelijkheid te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *