Meewerken aan een beter plan voor de Kaulillerbossen?

17
april
2016

Posted by JoGo

Posted in Samen aan de slag

0 Comments
Kaulillerbossen

De eerste periode van publieke inspraak voor de zandwinningsplannen in de Kaulillerbossen zit erop. Het echte werk kan nu beginnen. Kriebelt het om mee aan de slag te gaan? Heb je een topidee om met ons te delen? Of spring je misschien graag bij als er activiteiten gepland staan? Dan kan je hier gerust iets laten weten in het onderstaande reactieveld. Of stuur een mailtje naar kaulillerbossen@gmail.com. Dan houden we je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Zelfs al heb je maar een beetje tijd om te investeren, iedere hulp is welkom.

Bovendien liggen alle richtingen en mogelijkheden nog open om met betere plannen op de proppen te komen voor de Kaulillerbossen. En daar kan jij mee vorm aan geven. Eerst en vooral zullen we daarbij antwoorden moeten vinden op een paar belangrijke vragen.

Zoals: onder welke naam bundelen we het verzet tegen de zandbronplannen?
En: hoe overtuigen we de diverse overheden en belanghebbenden dat veel betere plannen mogelijk zijn, die wél breed gedragen zijn?

We hopen alvast op vele reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *