Denderen naar de toekomst

24
maart
2016

Posted by JoGo

Posted in @degazet#bocholt / Openbaar onderzoek plan-MER

0 Comments

Interessante primeurs in Het Belang van Limburg, op 24 maart. Zo strekken de zandplannen zich blijkbaar uit over verschillende generaties. Daarnaast zal deze bron van ellende ook dagelijks voor 75 bijkomende vrachtwagens door Kaulille-Centrum zorgen.

Denderen naar de toekomst, met andere woorden.

Toen andere zandstuivers nog droomden van een vast motorherrieterrein op de Winterdijk, gaven snuggerds van buiten Kaulille als argument pro aan dat “de luchtmachtbasis van Kleine-Brogel toch ook al veel lawaai maakte“.

Het lijkt erop dat de zandbaronnen verzameld achter de Winters-dijk ook dit soort slimmeriken hebben ingehuurd om recht te praten wat krom is.

Comments are closed.