Boe zeen die drei van Kawelèl?

23
maart
2016

Posted by JoGo

Posted in Openbaar onderzoek plan-MER / Vervelende Vragen

0 Comments
verjaagdvanhetjaagpad

Interessant leesvoer, dat blaadje over “graven naar de toekomst”. Met veel randinformatie en duiding, alleen iets minder volledig dan de informatie die u terugvindt op deze website. Maar wel opvallend: van de drie Kauliller tenoren in het Bocholt schepencollege is blijkbaar niemand bevoegd genoeg om zijn (of haar – sorry Mia!)  mening te mogen geven.

Niet de schepen van landbouw en financiën, toch direct belanghebbende bij de grote bergen geld die de nieuwe putten zouden moeten opleveren voor de gaten in de gemeentekas. Niet de voorzitter van het OCMW, die,  zo kunnen we ons voorstellen, het terrein, de buurt en de mensen toch goed moet kennen. En die andere schepen, opgegroeid in de schaduw van de nu gerestaureerde kerk van Kaulille,  die anders gevraagd of ongevraagd overal opduikt, blinkt nu uit door afwezigheid. Tenzij ze zich schuil houdt in één van de zeilbootjes op pagina 8 van propagandafolder?

Wel aan het woord over de toekomstige leefbaarheid in Kaulille-Centrum en de Raak: een bestuurder uit Lanaken, een inwijkeling uit Bree, en een Torenkruier. Een andere, zeer bevoegde schepen – die voor milieu en bos, op gezag van de Boggeter Revue afkomstig uit Leopoldsburg – mag dan weer niks zeggen.

Raar.

Comments are closed.